مهندسی تکنولوژی برق گرایش قدرت

مهندسی تکنولوژی برق - قدرت

عنوان رشته: مهندسی تکنولوژی برق - قدرت

تعریف و هدف: دوره کارشناسی ناپیوسته مهندسی برق-قدرت یکی از مجموعه های آموزش عالی در زمینه فنی و مهندسی بوده و هدف آن تربیت کارشناس در زمینه طراحی، بهره برداری، نظارت، مدیریت و نگهداری از سیستم های مربوط به این رشته است. بر همین مبنا دروس دوره ترکیبی از دروس عمومی ، پایه ، اصلی و دروس تخصصی می باشد.

نقش و توانایی فارغ التحصیلان:

1. مهارت کافی در شناخت ، نحوه عملکرد و چگونگی نگهداری و بهره برداری سیستم ها و کنترل و اجرای پروژه ها

2.شناسایی تکنولوژی های جدید و ارزیابی انها به منظور کاربرد در طرح و توسعه و نوآوری

3.شرکت درپروژه های صنعتی، تحقیقاتی و بررسی های فنی در زمینه تخصصی

4.کسب توانایی های لازم جهت تجزیه و تحلیل سیستم های فنی در زمینه تخصصی

5.تهیه گزارشهای فنی

مشاغل قابل احراز:

1.کارشناسبرق در کارخانجات،مراکز صنعتی، واحدهای تولیدی و خدماتی

ضوابط و شرایط پذیرش دانشجو:

1.فارغ التحصيلان دوره هاي کاردانی در رشته الکترونیک گرایش های الکترونیک- رادیو و تلویزیون - مخابرات دریایی و  رشته الکتروتکنیک گرایش برق صنعتی ، تاسیسات الکتریکی و الکتروتکنیک

2.قبولي در آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد

3.دارا بودن شرايط عمومي