تربیت دبیر تربیت بدنی و علوم ورزشی

تربيت دبير تربیت بدني و علوم ورزشي

عنوان رشته: کارشناسی ناپیوسته تربیت دبیر تربیت بدنی و علوم ورزشی

تعریف و هدف:

درس تربیت بدنی درسی است که فرصت های حرکتی لازم را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد و امکان پرورش قابلیت جسمانی را فراهم می آورد. این درس علاوه بر یادگیری مهارت اساسی حرکتی در سلامت روان و شادابی دانش آموزان نقش موثری دارد. اجرای صحیح دروس تربیت بدنی مستلزم وجود معلمانی است که ارزش و جایگاه تربیت بدنی در برنامه مدارس را در دست یابی به اهداف تعلیم و تربیت به خوبی بشناسد. در تحقق اهداف فرهنگی مبنی بر تربیت دبیران متعهد و متخصص در زمینه های مختلف، تاسیس دوره های کارشناسی ناپیوسته رشته های مختلف تربیت معلم توسط شورایعالی برنامه ریزی مورد تصویب قرار گرفته است.

به منظور برآوردن این نیاز دوره کارشنناسی ناپیوسته تربیت دبیر در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی توسط کمیته تخصصی برنامه ریزی تربیت بدنی از طریق کمیته اصلی برنامه ریزی تربیت معلم از زیرمجموعه های گروه هماهنگی برنامه ریزی تربیت معلم می باشد، تهیه و تدوین یافته است.

ضرورت و اهمیت:

به منظور انجام تغییرات در زمینه های مختلف آموزش و پرورش از جمله تربیت بدنی و علوم ورزشی لزوم تربیت مربیان متخصص و صلاحیت انکار ناپذیر است. با توجه به نقش تربیت بدنی و علوم ورزشی مقرارت مربوط به حداکثر طول دوره و نظام آموزشی آن تابع آئین نامه های دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مصوب شورایعالی فرهنگی است.

ضوابط و شرایط پذیرش دانشجو:

1.فارغ التحصيلات دوره هاي كارداني ناپيوسته تربيت بدني

2.قبولي در آزمون سراسري دانشگاه ازاد كه با عنوان آزمون كارشناسي ناپيوسته برگزار مي گردد.

3.دارا بودن شرايط عمومي

4.دارا بودن سلامت كامل جسماني و رواني و نداشتن نقص عضو با تشخيص پزشك يا شوراي پزشكي

نام رشته های دوره کاردانی قابل قبول:

مقطع کاردانی ناپيوسته پس از قبولی در آزمون كارداني به كارشناسي رشته تربيت دبير تربيت بدني و علوم ورزشي