صندوق رفاه دانشجويي

صندوق رفاه دانشجويي:

دانشجويان واحد هاى دانشگاهي تحت پوشش دانشگاه آزاد اسلامي مي توانند در صورت نياز از وام هاي مخصوص ويژه صندوق رفاه دانشجويان استفاده نمايند.

مدارک لازم جهت دریافت وام میان مدت شهریه:

1. دانشجو به صندوق رفاه بدهی نداشته باشد.

2. به دانشجویان ترم آخر و دانشجويان مقطع کاردانی پیوسته که بیش از یک ترم مشروط شده باشند وام تعلق نمی گیرد.

3. امور  مالی برای دانشجویانی که از وام صندوق استفاده می نمایند بقیه شهریه را در همان ترم تقسیط نخواهد کرد.

4. به افرادی که قبلا از وام صندوق رفاه استفاده کرده و در حال پرداخت به موقع اقساط خود تاخیر نموده اند وام پرداخت نخواهد شد.

5. مبلغ وام برای کلیه دانشجویان مبلغ سه میلیون ریال می باشد.

6. مدت باز پرداخت وام 10 ماه و در 10 قسط مساوی خواهد بود.

مدارك لازم:

1. تقاضاي درخواست وام نوشته توسط متقاضي

2.يك نفر ضامن کارمند معتبر همراه با گواهی کسر از حقوق، کپی شناسنامه و آخرین فیش حقوقی ضامن ((ضامن باید پشت چک را امضا کند))

3. وثیقه برای وام میان مدت 10 ماهه یک برگ چک بدون تاریخ در وجه صندوق رفاه دانشگاه آزاد اسلامي واحد اراک از یکی از بانکهای معتبر معادل 120 درصد وجه وام ( وام های 3000000 ریالی 3600000 ریال) چک دریافت خواهد شد

- از نوشتن کلمات اضافه در متن چک مانند امانت- ضمانت و ...در متن چك جدا خودداری شود.

- چك موسسات اعتباري(مالي اعتباري بنياد،بسيجيان، قوامين، انصارالمجاهدين و....) مورد پذيرش نمي باشد.

4. فتوكپي كارت دانشجويي تمديد اعتبار شده

5. فتوكپي شناسنامه ضامن

6. تصوير تاييديه عدم مشروطي دانشجو

مدارک لازم جهت دریافت وام کوتاه مدت شهریه :

1. دانشجو به صندوق رفاه بدهی نداشته باشد.

5. مبلغ وام برای کلیه دانشجویان مبلغ سه میلیون ریال می باشد.

6.مدت بازپرداخت وام  6 ماه و در 6 قسط مساوی خواهد بود.

مدارك لازم:

1. تقاضاي درخواست وام نوشته توسط متقاضي

2. يك نفر ضامن کارمند معتبر همراه با گواهی کسر از حقوق، کپی شناسنامه و آخرین فیش حقوقی ضامن ((ضامن باید پشت چک را امضا کند))

4. فتوكپي كارت دانشجويي تمديد اعتبار شده

5. فتوكپي شناسنامه ضامن