نحوه پرداخت شهريه

نحوه پرداخت شهريه :

1.شهريه را نقداً پرداخت نمائيد.

2.در صورتيكه خواهان دريافت قسمتي از شهريه بصورت وام مي باشيد با مراجعه به صندوق رفاه نسبت به دريافت قسمتي از شهريه به صورت وام اقدام و پرداخت مابقي شهريه طبق بند الف عمل نمائيد.

3.در صورتيكه خواهان انجام حذف و اضافه باشيد حتماً بايد شهريه انتخاب واحد اوليه را قبل از شروع زمان حذف و اضافه پرداخت نماييد تا مجوز حذف و اضافه داده شود. (بدهي بيش از 100/000 ريال نباشد)

4.دانشجو موظف است شهريه حذف و اضافه را حداكثر تا يك ماه بعد از آن بصورت نقد يا چك پرداخت نمايد.

انجام هرگونه عملياتي (منجمله گرفتن گواهي اشتغال به تحصيل ، صدور كارت ورود به جلسه امتحان ، اخذ وام از صندوق رفاه دانشگاه و ...) در هر زمان منوط به تسويه بدهي و شهريه ترم جاري مي باشد.

چند نكته مهم :

1.محاسبه شهريه بصورت علي الحساب مي باشد لذا چنانچه تغييراتي در محاسبه شهريه صورت گرفت از طريق سايت دانشگاه به اطلاع دانشجويان خواهد رسيد .

2.باعنايت به اينكه اطلاعات آموزش و مالي حداقل تا دو روز قبل از شروع انتخاب واحد مي بايست بر روي سايت اينترنت قرار گيرد چنانچه دانشجويان بيش از 100/000 ريال بدهي شهريه يا بيش از يك قسط وام عقب مانده داشته باشند فايل ثبت نام و انتخاب واحد آنها بسته مي شود و صرفاً در زمان انتخاب واحد با تأخير(پس از تسويه بدهي) مجوز صادر خواهد شد .

3.دانشجوياني كه پس از ثبت نام و انتخاب واحد و گذشت زمان حذف و اضافه واحدهاي درسي ، تصميم به حذف بعضي يا كل دروس انتخابي خود بگيرند با رعايت مقررات پيش بيني شده در آئين نامه آموزشي دانشگاه چنانچه به تأئيد شوراي آموزشي واحد برسد شهريه ثابت و متغير پرداختي كليه دروس انتخابي حذفي مسترد نمي گردد

روشهاي پرداخت شهريه

جهت پرداخت نقدي شهريه، مبلغ فوق را به حساب سيبا 0105692256002 به نام دانشگاه آزاد اسلامي مركز شازند واريز نمايند.