كتابخانه

معرفي كتابخانه دانشگاه آزاد اسلامي مركز شازند

كتابخانه گنجينه ايست فرهنگي كه در آن مجموعه هایي از اطلاعات و دانش بشري گرد آمده است بنابراين كتابخانه در هر سازمان و نهادي به ويژه مراكز تحقيقاتي و دانشگاهي به منزله قلب آن سازمان محسوب ميشود. كتابخانه دانشگاه آزاد اسلامي زنجان در سال 1386با هدف تأمين نيازهاي اطلاعاتي و مطالعاتي اعضاء هيئت علمي، دانشجويان و كاركنان محترم دانشگاه تأسيس گرديد و هر روز با مساعدت و ياري مسئولين محترم دانشگاه و سعي و تلاش پرسنل و كتابداران فعال رو به رشد و شكوفائي نهاده و امروز كتابخانه دانشگاه آزاد اسلامي شازند با بيش از 3000 جلد كتاب تخصصي در زمينه رشته هاي موجود در دانشگاه كوشش نموده است تا حدي پاسخگوي نياز آنان باشد.

مقررات استفاده از كتابخانه دانشگاه :

دانشجويان گرامي حضور شما را در كتابخانه ارج مي نهيم هدف ما ايجاد سيستم بهينه و ارائة خدمات بهتر و بيشتر و جلب رضايت عزيزان ميباشد. خواهشمند است در جهت ارائه سرويسدهي مطلوب به نكات ذيل توجه فرمائيد :

1.جهت استفاده از خدمات كتابخانه، ارائه كارت دانشجويي و يا پرينت دانشجويي ضروري ميباشد

2.هر دانشجو ميتواند دو جلد كتاب را به مدت 15 روز به امانت ببرد و در صورت لزوم براي مدت يك هفتة ديگر تمديد نمايد.

3.در صورت تأخير در بازگشت كتب طبق مقررات كتابخانه جريمه تعلق ميگيرد. (با توجه به مدت و كتاب مورد نظر، صورت اهداء به كتابخانه ميباشد.).

4.در محيط كتابخانه سكوت را مراعات فرمائيد.

انتقادات و پيشنهادات سازندة شما راهگشاي ما خواهد بود.

مدارك لازم جهت عضويت در كتابخانه :

1) يك قطعه عكس 4×3 پشتنويسي شده

2) همراه داشتن كارت دانشجوئي يا پرينت دانشجوئي