امور فارغ التحصيلان

اداره فارغ التحصيلان:

الف: چگونگي مراحل فارغ التحصيلي و نحوه صدور گواهينامه موقت:

نظر به حساسيت و اهميت صدور مدارك فارغ التحصيلي همراه باصحت و دقت كامل و در اسرع وقت لازم است فرصت و زمان كافي براي بررسي پرونده هاي دانشجويان فارغ التحصيل وجود داشته باشد لذا لازم است به نحوي كه در بخشنامه شماره 341116828 مورخ84/6/10  سازمان مركزي شرح داده شده پرونده هاي دانشجويان در نيمسال آخر تحصيلي دانشجو توسط كارشناسان اداره آموزش و اداره امور فارغ التحصيلان مورد بررسي قرار گرفته تا اينكه اگر نواقص آموزشي يا كمبود مدارك مشاهده شد بلافاصله اداره آموزش نسبت به رفع نقص­ آموزشي و دانشجو نسبت به رفع نقص مدراك اقدام نمايند كه پس از گذراندن دروس ترم آخر بررسي و مقدمات صدور گواهينامه موقت بر اساس كارنامه تحصيلي كه در هر مرحله به شكل زير پس از بررسي توسط مسئول قسمت مربوطه به مهر و امضاء مي رسد مطابق چك ليست پيوست وضعيت تحصيلي وفراغت از تحصيل دانشجو تاًييد مي گردد.

1. اداره امتحانات واحد: صحت نمرات مندرج در كارنامه را بررسي و تاييد مي كند.

2. اداره آموزش واحد :مسائل آموزشي و كامل بودن مدارك لازم را براي فراغت از تحصيل بررسي و تاييد
مي كند.

3. مدير گروه آموزش يا رئيس اداره آموزش گذراندن كليه دروس توسط دانشجو را بر اساس سر فصل مصوب رشته مربوطه بررسي و تاييد مي نمايد.

4. اداره فارغ التحصيلان با توجه به بررسي هاي انجام شده و بر اساس تاييديه موارد قبلي بررسي نهايي را انجام داده و با تعيين ميانگين كل و تاريخ فراغت از تحصيل نسبت به صدور گواهينامه موقت اقدام مي نمايد.

ب :مقدمات صدور گواهينامه موقت

1. گواهينامه موقت تنها براي يكبار صادر شده و صدور مجدد و تمديد اعتبار آن امكانپذير نخواهد بود.

2. با توجه به اينكه گواهينامه موقت جايگزين گواهي انشايي گرديده لذا به هيچ عنوان صدور گواهي انشائي براي فارغ التحصيلان ميسر نبوده و گواهينامه موقت در اسرع وقت صادر مي شود.

3. گواهينامه موقت براي كليه فارغ التحصيلان صادر مي گردد.

4. تحويل گواهينامه موقت به فارغ التحصيلان مشمول نظام وظيفه بر اساس بخشنامه هاي معاونت وظيفه عمومي ناجا و سازمان مركزي دانشگاه با ارائه مدرك ذيل:

الف: دارندگان كارت پايان خدمت

ب:دارندگان كارت معافيت دائم

پ: گواهي صادره از نيروهاي نظامي و انتظامي مبني بر استخدام در نيروهاي مذكور

ت: گواهي صادره از نيروهاي نظامي و انتظامي مبني بر اشتغال به خدمت دوره ضرورت بدون غيبت اوليه

ث: گواهي اشتغال به تحصيل در دانشگاه يا خدمت در وزارت بهداري – وزارت آموزش و پرورش – سازمان كشتيراني جمهوري اسلامي ايران – آموزشگاه فنون هواپيمايي ( موضوع موارد 6 و 7 و 8 و 9 ) قانون خدمت وظيفه عمومي

ج: برگه اعزام به خدمت دوره ضرورت بدون مهر غيبت در مدت اعتبار آن

5. پاسخ به استعلام هاي انجام شده مدارك تحصيلي و صدور ريزنمرات با كارنامه تحصيلي جهت ارسال
به سازمانهاي دولتي و دانشگاه هاي داخل كشور مستقيماً از طريق دبيرخانه واحد دانشگاهي به مرجع استعلام كننده ارسال مي شود و از تحويل پاسخ استعلام به ذينفع خودداري مي گردد.

6. جهت اخذ مدرك نهايي فارغ التحصيل ( دانشنامه و گواهي نامه مصوب) ارائه گواهينامه موقت الزامي است .

7. با توجه به ضوابط و شرايط صدور مدرك مصوب در صورتيكه فارغ التحصيل مشمول دريافت مدرك مصوب باشد عنوان (مصوب) در كنار ارزش تحصيلات گواهينامه موقت قيد مي گردد.

8. براي فارغ التحصيلاني كه از وام صندوق رفاه دانشجويي استفاده كرده اند و به صندوق مذكور بدهكار هستند در ذيل مندرجات گواهينامه موقت مبلغ بدهي و نحوه بازپرداخت آن قيد خواهد شد.

9. تحويل مدارك فارغ التحصيلي ( گواهينامه موقت- مدرك نهايي و ريز نمرات)صرفاً به شخص فارغ التحصيل و با ارائه كارت شناسايي معتبر و در موارد خاص و ارائه به غير با وكالت محضري امكانپذير خواهد بود.

10. با توجه به اينكه صدور مدرك المثني ( در صورت مفقود شدن – خرابي و يا غير قابل استفاده شدن مدرك ) مراحل قانوني طولاني و پيچيده اي را مي بايست طي نمايد لذا از فارغ التحصيلان محترم تقاضا مي گردد در حفظ و نگهداري مدارك خود دقت لازم را به عمل آورند.

11. صدور ريزنمرات جهت ترجمه منوط به تاييد مدرك نهايي فارغ التحصيل ( دانشنامه يا گواهينامه مصوب) توسط سازمان مركزي و هزينه ارزشيابي ريز نمرات به مبلغ 45000 ريال به شماره حساب سيبا 0104460446004 بانك ملي و تقاضانامه فارغ التحصيل مي باشد.

ج: مدارك لازم جهت تكميل پرونده دانشجويان ترم آخر و فارغ التحصيل به منظور صدور مدرك فارغ التحصيلي :

1. برگه هاي گزارش گروه كه تمام آنها توسط مسئولين قيد شده در آ مهر و امضاء شده باشد.

2. كپي شناسنامه از صفحه اول در صورت داشتن توضيحات كپي از صفحه توضيحات الزاميست.

3. فتوكپي كارت پايان خدمت يا معافي از خدمت و گواهي اشتغال به كار در زمان فراغت از تحصيل براي ارگانهاي نظامي و انتظامي

4. سه قطعه عكس4×3 جديد پشت نويسي شده و تمام رخ كه پرينت يا اسكن نباشد( عكس خواهران با پوشش مقنعه و رعايت كامل حجاب و آقايان با لباس رسمي و بدون آرايش مو)

5. اصل مدرك پايه كه تائيديه آن دريافت گرديده است

6. اصل كارت دانشجويي

7. 2 عدد تمبر مالياتي به مبلغ 10000 ریال جهت ابطال در مدارك فارغ التحصيلي ( گواهينامه موقت و مدرك نهايي)

8. هزينه ارزشيابي مدرك تحصيلي

فارغ التحصيلان مقطع كارداني ( پيوسته و نا پيوسته ) مبلغ 70000 ريال

فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي ( پيوسته و نا پيوسته ) مبلغ 150000 ريال

واريزي به شماره حساب سيبا 0104460446004 بنام سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي قابل پرداخت در كليه شعب بانك ملي ايران .