کاردانی پیوسته تربيت بدني

تربيت بدني کاردانی

عنوان رشته: كارداني علمي-كاربردي تربيت بدني

تعريف و هدف: هدف برنامه آموزش كارداني در اين گرايش، تربيت افرادي است كه بتوانند در حيطه تربيت بدني و ورزش وظايف خود را به انجام رسانند.ويژگي بارز و مشخص در اين رشته تربيت افردي است كه دانش و مهارتهاي ژايه اي و فني ورزشها را فرا بگيرد و بتواند انها را به فراگيران تحت آموزش انتقال دهند.

1.اطلاعات كافي در مورد قوانين و مقررات رشته هاي مختلف ورزشي را كسب كنند و ويژگي هاي هر ورزش براساس علم روز را بشناسد.

2.از دانش مربيگري در حيطه در حيطه ورزش آگاهي دارند و نحوه ارائه رشته هاي مختلف ورزشي با حفظ رعايت كليه مقررات داخلي و بين المللي را بطور عملي تجزيه كرده باشند.

3.به نحوه برگزاري مسابقات ورزشي آشنا هستند و توانايي برگزاري مسابقات ورزشي در رشته هاي مختلف را دارا هستند.

4.از اصول سرپرستي تيمهاي ورزشي آگاهي دارند و تحت نظر كارشناسان ذيربط در امور مديريت ورزشي همكاري نمايند.

نقش و توانايي فارغ التحصيلان:

1.مربي گري يا كمك مربي رشته هاي مختلف ورزشي

2.برنامه ريزي و اجراي مسابقات ورزشي

3.آموزش انواع مهارتهاي حركتي مربوط به رشته هاي مختلف ورزشي

4.تشخيص آسيب هاي ساده ورزشي به منظور پيشگيري از صدمات احتمالي بيشتر

5.بهره گيري از بازيهاي پرورشي،بومي و سنتي در جهت پرورش ابعاد مختلف انساني

6.كاربرد وسايل كمك آموزشي مربوط به هركدام از رشته هاي ورزشي

7.مربي يا كمك مربي كانونها و باشگاههاي ورزشي

8.كارداني امور ورزشي

تبصره: در صورتيكه دانش آموختگان اين رشته بخواهند در استخدام وزارت آموزش و پرورش به سمت معلم ورزش درآيند بايد دوره هاي يكساله دروس تربيتي را با موفقيت سپري كنند.

ضوابط و شرايط پذيرش دانشجو

1.فارغ التحصيلات دوره هاي سه ساله فني و حرفه اي و كارو دانش

2.قبولي در آزمون سراسري دانشگاه ازاد كه با عنوان آزمون كارداني ناپيوسته برگزار مي گردد.

3.ثبت نام از طريق فراخوان كه در هر نيمسال صورت مي پذيرد.

4.دارا بودن شرايط عمومي

5.دارا بودن سلامت كامل جسماني و رواني و نداشتن نقص عضو با تشخيص پزشك يا شوراي پزشكي

نام رشته های دوره متوسطه قابل قبول:

رشته تحصیلی در دوره کاردانی پیوسته(کد)

نام رشته های شاخه فنی و حرفه ای نظام جدید با کد رایانه ای دیپلم

رشته های متناسب دوره در نظام قدیم متوسطه(هنرستان)

دیپلم مورد پذیرش در نظام جدید کاردانش و کد رشته مهارتی

کد رایانه ای دیپلم کاردانش

كليه رشته ها

توضیحات:

1.کدهای اعلام شده در این جدول معرف کد اصلی رشته مهارتی بوده و از بین آنها رشته هایی قابل قبول خواهد بود که حداقل 20 واحد با دروس اصلی و تخصصی رشته مربوط در شاخه فنی و حرفه ای(بجز تربیت بدنی)مندرج در ستون 2 جدول تطابق داشته باشد.

2.دیپلمه های کارودانش هنگام ثبت نام در محل دانشگاهی ملزم به گذراندن دروس جبرانی می باشند

3.داوطلبانی که رشته آنها مغایر با رشته تربیت بدنی است با نظر گروه محل دانشگاهی موظف به گذراندن دروس جبرانی می باشند.