آگهی فراخوان ارزیابی کیفی مزایده اجاره بوفه دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند

دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند در نظر دارد نسبت به اجاره بوفه دانشجویی از طریق مزایده عمومی دو مرحله­ای اقدام نماید، لذا از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی واجد صلاحیت دعوت می شود تا ضمن اعلام آمادگی مدارک مورد نیاز را حداکثر تا مدت 10 روز پس از نشر آگهی نوبت اول به نشانی دستگاه مزایده گذار تحویل نمایند.

موضوع مزایده: اجاره محل بوفه دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند

مبلغ خرید اسناد: 300000 ریال واریز به حساب شماره 0105692347009  نزد بانک ملی حساب دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند

محل تحویل اسناد: شازند- خیابان انقلاب – جاده حک –دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند- دبیرخانه حراست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند.

محل دریافت اسناد و اطلاعات مزایده: اداره تدارکات و سایت دانشگاه

شرایط متقاضی

1-       داشتن شخصیت حقیقی یا حقوقی و ارائه اساسنامه، روزنامه رسمی و آگهی تأسیس شرکت و کد اقتصادی برای اشخاص حقوقی

2-       ارائه گواهی تأیید صلاحیت (صادره از اداره کار و امور اجتماعی) و همچنین مستندات مربوط به تخصص و توانایی

3-       ارائه سوابق کاری و قراردادهای عمده مرتبط و همچنین رضایت نامه، تشویق­ نامه و یا گواهی حسن انجام کار برای اشخاص حقیقی و حقوقی

4-       ارائه مستندات مربوط به توان مالی (ترازنامه مهمور به مهر یک مؤسسه حسابرسی و توانایی ارائه ضمانت نامه بانکی)

5-       ارائه کپی مدارک تحصیلی و کارت پایان خدمت، شناسنامه و کارت ملی برای اشخاص حقیقی و مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره اشخاص حقوقی

6-       جهت ارائه اسناد و مدارک لازم و تکمیل اطلاعات مراجعه به سایت دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند به نشانی www.iaushazand.ac.irضروری می باشد.

مهلت فروش اسناد: از تاریخ 96/7/30 لغایت  96/8/9به مدت 10 روز کاری

مهلت تحویل اسناد: از تاریخ 96/8/10لغایت  96/8/19 به مدت 10 روز کاری

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 08638229233 اداره تدارکات تماس حاصل فرمایید. دانشگاه در رد یا قبول پیشنهادها دارای اختیارتام می باشد و هزینه درج آگهی بر عهده برنده مزایده می باشد.

اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند