مزایده اجاره بوفه دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند

تکمیل اطلاعات مربوط به ارزیابی کیفی مزایده اجاره بوفه در سایت دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند

ضمن تشکر برای مراجعه به سایت دانشگاه از شما دعوت می گردد که نسبت به مطالعه دقیق و ارائه اسناد علاوه بر مدارک مندرج در آگهی عمومی فراخوان در روزنامه در موعد مقرر اقدام فرمایید.

مدارک لازم برای اشخاص حقیقی :

1-      کپی مدارک تحصیلی، شناسنامه (تمام صفحات)، کارت ملی و کارت پایان خدمت

2-      مدارک سابقه فعالیت شامل قراردادها و ...

3-      مدارک مربوط به محل کار از جمله سند مالکیت، مبایعه نامه، اجاره نامه

مدارک لازم برای اشخاص حقوقی :

1- ارائه آگهی تأسیس در روزنامه رسمی و آخرین تغییرات در روزنامه رسمی و اساسنامه شرکت و کد اقتصادی و کد مالیاتی

2-      ارائه سوابق کاری شامل قراردادها و کلیه کارهای پیمانکاری

3-      ارائه مدارک و مستندات مستقر درخصوص توان مالی شرکت

4-      ارائه کپی مدارک تحصیلی، کپی شناسنامه، کارت ملی و کارت پایان خدمت مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره

5-      مدارک مربوط به محل کار و تعداد پرسنل از جمله سند مالکیت، مبایعه نامه (اجاره نامه)

6-      ارائه گواهی حسن انجام کار (کارهای قبلی)

لازم است کلیه اسناد و مدارک در پاکت در بسته مهر و موم شده که روی پاکت به مهر و امضای شرکت کننده رسیده باشد قرار گرفته و در موعد مقرر مندرج در آگهی روزنامه تحویل دبیرخانه حراست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند شده و شماره ثبت دریافت گردد.

اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شازند